04 201 42 90

Če preberem – pozabim.

Če vidim – si zapomnim.

Če naredim – znam.

TABOR JURČEK PPVI,1. DAN

V lepem sončnem dopoldnevu smo prispeli okoli desete ure v Kočevje. Najprej smo se namestili, seveda obvezno preizkusili zunanja igrala v CŠOD Jurček, nato pa jo po obilnem kosilu mahnili na pohod do približno 40 let starega umetnega jezera. Po povratku in odlični večerji smo spoznavali gozdne živali in se pobližje spoznali z medvedi. Po večerni rutini pa v pričakovanju novega dne, utrujeno, a sladko zaspali. 🌙

PO TABORNIŠKO NA PPVI

V sredo, 27. 9. 2023, so PPVI obiskali  kranjski taborniki.

Z njimi smo postavili šotor, oblekli taborniške uniforme, pobarvali pobarvanke in zapeli ob tabornem ognju .

Dan dejavnosti je spremljalo sončno vreme in  žetev koruze. Taborniško dogodivščino so nam omogočili ustrežljivi taborniki.

Tabor 5. dan

Zadnji dan tabora smo se preskusili v ribolovu in se sproščali na plaži. Ujeli smo 6 rib, 5 pisanic in 1 babico. 

Tabor je hitro minil. Veselimo se prihoda domov, s seboj pa nesemo veliko novih izkušenj, poznanstev, zabavnih dogodivščin, ki se jih bomo spominjali še celo šolsko leto.

Lep pozdrav, učenci 7. razredov

Tabor 4. dan

Danes za spremembo nismo šli v Piran, pač pa v Strunjan, kjer smo se sprehodili po Naravnem rezervatu Strunjan. Na srečo nam je uspelo ubežati dežju. Popoldne smo preverili naše kuharske sposobnosti in pripravili Strunjanske školjke na buzari. Zadnji večer pa smo zaključili z ŽUROM!!!!
 
Lep pozdrav,

Tabor 3. dan

Za nami je še en z doživetji in novimi izkušnjami prepleten dan…

Po jutranji telovadbi, smo z ladjico Solinarko odšli na ogled Sečoveljskih solin. Ob tem nam je pot prekrižala jata delfinov, ki je za nas pripravila prav poseben šov. Kapitan Elon nas je varno pripeljal do pristanišča. Popoldne smo preživeli na SUP-ih, zvečer pa se pomerili v ŠTRBUNKU.

Lep pozdrav,
učenci 7. razredov

Tabor 2.dan

Dopoldne smo raziskovali skrivnostne ulice Pirana, po kosilu pa se s kanujem odpravili do školjčišča, spoznavali morske živali obrežnega pasu morja, večer pa zaključili z disco nočnim kopanjem…imamo se super!!!!

Lep pozdrav,
učenci 7. razredov

Tabor 1. dan

Raziskovali smo okolico doma in spoznavali rastline, značilne za primorski svet, popoldne smo se zabavali na plaži, večerni sprehod do Pirana pa so nam polepšali delfini. 

Lep pozdrav vsem!

Učenci sedmih razredov

Koledar aktivnosti

september 2023
PTSČPSN
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
« Avg   Okt »
Šolski časopis 2019
Projekti
zdravakulturna_sola

safesi

ekošola

 

Dostopnost