04 201 42 90

Dragi učenci in učenke,

kmalu se bo zaključil drugi teden pouka na daljavo. Za nas in vas je to čisto nova oblika pouka. Prepričan sem, da ste se z učitelji že vsi uspeli povezati na različne načine (preko e-pošte, sms/MMS sporočil, telefonskih klicev, vibra…). Pri takem načinu pouka je zelo pomembno, da ste z učitelji čim bolj povezani in da jim sporočate na kakšen način vam lahko še bolj pomagajo. Sporočajte jim, če je nalog/dela preveč, premalo. Povejte jim tudi če so naloge pretežke, prelahke. Učitelji so zelo veseli, ko jim sporočite, da ste naloge naredili.

Želim, da bi bila ta oblika pouka čim bolj zanimiva, da bodo dnevi, ko moramo biti doma, čim hitreje minevali. Najbrž tako kot učitelji, tudi vi zelo pogrešate pravo šolo. Brez vas in učiteljev in ostalih delavcev je šola prazna, dolgočasna. Upam, da se vsi skupaj čim prej vrnemo v našo šolo. Zelo, zelo bom vesel, ko vas bom spet lahko pozdravil ob prihodu v šolo, na hodnikih, pred razredi….

Da ne boste pozabili, kako izgledajo vaše učilnice in ostali šolski prostori, vam pošiljamo fotografije. Poiščite fotografijo svoje učilnice in učilnice svojih najljubših predmetov. (http://oshpuhar.splet.arnes.si/fotografije/) Prosim vas, da razredničarkam napišete kakšen stavek o svoji učilnici in o dveh ali treh ostalih šolskih prostorih (opišite tiste katere najbolj pogrešate).

Dragi učenci želim vam, da ostanete zdravi in da skupaj s svojimi najbližjimi čim bolj mirno in ustvarjalno preživite čas, ko niste v šoli.

ravnatelj Janez Cuderman

Dostopnost